Coronamonitor Zuid-Holland Zuid

De Monitor Coronacrisis – impact van de epidemie op Zuid-Holland Zuid in beeld wordt samengesteld en geactualiseerd door het Onderzoekcentrum Drechtsteden (OCD) in opdracht van de gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid. De monitor is mede mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Zuid-Holland.

De monitor geeft inzicht in de economische en sociaal-maatschappelijke impact van de epidemie op Zuid-Holland Zuid. Daarnaast geeft het een cijfermatig overzicht van de epidemie in de regio. Wij bieden gegevens over beschermdwonen, schuldhulpverlening, startups, veiligheid en diverse noodregelingen waaronder de NOW en TOZO. Daarnaast bieden wij een beknopte inzage in de stand van de epidemie in Nederland, Zuid-Holland en Zuid-Holland Zuid. De laatste versie van de monitor kunt u hier downloaden. 

Coronamonitor Zuid-Holland Zuid September 2020 

Deze eerste versie na de zomer betreft een cijfermatige update van de monitor. De komende weken verdiepen wij ons, samen met de professionals in onze regio, in een thema, gerelateerd aan de trends die we zien in de monitor. In de versie van oktober brengen wij u daarop verdieping en duiding. We nodigen u van harte uit om ons te laten weten op welke indicator of ontwikkeling u graag verdieping zou zien.

Screenshots coronamonitor

Signalen doorgeven?

Wilt u tips of informatie doorgeven of heeft u misschien een vraag over de monitor? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 078 770 3905 of te mailen naar ocd@drechtsteden.nl.

 

Onze partners

Overzicht van onze partners