Spring naar inhoud

Drechtsteden in cijfers

Het OCD ondersteunt de zes Drechtsteden gemeenten met statistische informatie. 'Drechtsteden in cijfers' is er voor u als inwoner, ondernemer, scholier, raadslid, ambtenaar... kortom, voor iedereen die ge├»nteresseerd is in de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

De cijfers hebben betrekking op de onderstaande elf thema's. Onder elk thema staan enkele voorbeelden. Vaak is er meer informatie voorhanden. Veel cijfers presenteren we zowel op gemeenteniveau als op buurtniveau.


Bestuur in Drechtsteden in cijfers     Bevolking in Drechtsteden in cijfersEconomie en arbeidsmarkt in Drechtsteden in cijfers     Jeugd en onderwijs in Drechtsteden in cijfersInkomen en armoede in Drechtsteden in cijfers     Leefbaarheid en veiligheid in Drechtsteden in cijfersMobiliteit en milieu in Drechtsteden in cijfers     Vrije tijd in Drechtsteden in cijfersWelzijn en zorg in Drechtsteden in cijfers     Wonen en ruimte in Drechtsteden in cijfers