Spring naar inhoud

Bevolking: de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen

gezinVandaag presenteert het Onderzoekcentrum Drechtsteden het vierde thema van onze infographics: bevolking. Na economie & arbeidsmarkt, jeugd & onderwijs en wonen en ruimte geeft deze infographic een beeld van de belangrijkste demografische cijfers en ontwikkelingen in de Drechtsteden.

Digitaal en gebruiksvriendelijk
In Kerncijfers Drechtsteden vindt u per thema de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen. In de infographics staan de cijfers op Drechtsteden niveau. Wilt u weten hoe uw eigen gemeente scoort, klik dan op de betreffende infographic en er verschijnt meer informatie.
 
Thema Bevolking
Kerncijfers Drechtsteden is in ontwikkeling. Het vierde thema dat gereed is, is 'Bevolking'. U vindt er informatie over het aantal inwoners in de Drechtsteden, de bevolkingssamenstelling, de loop van de bevolking (geboorte, sterfte, migratie) en de bevolkingsprognose.

Ga naar www.kerncijfers-drechtsteden.nl en kies de tegel 'Bevolking'.

Als u de informatie graag ziet op wijkniveau, of voor meerdere jaren, dan kunt u uiteraard terecht bij Drechtsteden in Cijfers.

Mobiliteit en milieu is het laatste thema dat we dit jaar toevoegen aan Kerncijfers Drechtsteden.

Wilt u meer informatie over het thema 'Bevolking', dan kunt u terecht bij Bart van der Aa (078-770 3902) of Jan Schalk (078 770 3914).