Spring naar inhoud

De belangrijkste cijfers en ontwikkelingen

fotoVandaag presenteert het Onderzoekcentrum Drechtsteden het zesde thema van onze infographics: veiligheid. Deze infographic geeft een beeld van de ontwikkeling van het aantal incidenten en misdrijven alsmede de veiligheidsbeleving in de Drechtsteden. Al eerder verschenen de infographics economie & arbeidsmarkt, jeugd & onderwijs, wonen & ruimte, mobiliteit & Milieu en bevolking.

Digitaal en gebruiksvriendelijk
In Kerncijfers Drechtsteden vindt u per thema de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen. In de infographics staan de cijfers op Drechtsteden niveau. Wilt u weten hoe uw eigen gemeente scoort, klik dan op de betreffende infographic en er verschijnt meer informatie.
 
Thema Veiligheid
Kerncijfers Drechtsteden is in ontwikkeling. Het zesde thema dat gereed is, is 'Veiligheid'. U vindt er informatie over het aantal incidenten (overlast van jongeren, dak- en thuislozen, alcohol en drugs), misdrijven (autodiefstal, inbraak, geweldsdelicten) en veiligheidsbeleving in de Drechtsteden.

Ga naar www.kerncijfers-drechtsteden.nl op onze website en kies de tegel 'Veiligheid'.

Wilt u meer informatie over het thema 'Veiligheid', dan kunt u terecht bij Bart van der Aa (078-770 3902) of Ingrid Soffers (078-770 3916).