Spring naar inhoud

Welzijn en zorg: de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen

plaatjeVandaag presenteert het Onderzoekcentrum Drechtsteden het zevende en voorlopig laatste thema van onze infographics: welzijn en zorg. Deze infographic geeft voor de Drechtsteden een beeld van onder meer de ontwikkeling van het aantal jeugdigen met jeugdhulp en kerncijfers over de Wmo. Eerder verschenen de infographics Economie & arbeidsmarkt, Jeugd & onderwijs, Wonen & ruimte, Mobiliteit & milieu, Veiligheid en Bevolking.

Digitaal en gebruiksvriendelijk
In Kerncijfers Drechtsteden vindt u per thema de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen. In de infographics staan de cijfers op Drechtsteden niveau. Wilt u weten hoe uw eigen gemeente scoort, klik dan op de betreffende infographic en er verschijnt meer informatie.

Alle thema's gevuld
De afgelopen twee jaar hebben we kerncijfers Drechtsteden geleidelijk gevuld. Met 'welzijn en zorg'  is het zevende thema gereed. Dit is vooralsnog het laatste thema. We actualiseren een thema zodra er nieuwe cijfers bekend zijn.

Thema Welzijn en zorg
In het thema Welzijn en zorg vindt u informatie over het aantal jongeren met jeugdhulp alsmede de in- en uitstroom, het aantal cliƫnten met maatwerkvoorzieningen, het aantal actieve Wmo indicaties, gegeven mantelzorg en ervaren gezondheid.

Ga naar www.kerncijfers-drechtsteden.nl en kies de tegel 'Welzijn en zorg'.

Wilt u meer informatie over het thema 'Welzijn en zorg', dan kunt u contact opnemen met Susan van Oostrom-van der Meijden (078-770 3913).

Vandaag presenteert het Onderzoekcentrum Drechtsteden het zevende en voorlopig laatste thema van onze infographics: welzijn en zorg. Deze infographic geeft voor de Drechtsteden een beeld van onder meer de ontwikkeling van het aantal jeugdigen met jeugdhulp en kerncijfers over de Wmo. Eerder verschenen de infographics Economie & arbeidsmarkt, Jeugd & onderwijs, Wonen & ruimte, Mobiliteit & milieu, Veiligheid en Bevolking.