Nieuws 2021

 • Onderzoek met ouderen, voor ouderen

  01 oktober 2021

  1 oktober - Het is vandaag Nationale Ouderendag. Een dag waarin ouderen in het zonnetje gezet worden. Dat kan op verschillende manieren. Maar op welke manier kun je daar als gemeente aan bijdragen? Daarvoor heb je inzicht nodig in de behoeftes van de senioren. De gemeente Sliedrecht werkt daarom samen met het Onderzoekcentrum Drechtsteden, om juist dat te achterhalen.

 • Onderzoek wijkkranten gemeente Dordrecht van start

  25 augustus 2021

  Vanaf 25 augustus is het voor bewoners van Gemeente Dordrecht mogelijk om door te geven wat zij van hun wijkkrant vinden. In opdracht van TienPlus zijn wij gestart met een tevredenheidsonderzoek.

 • Trends & ontwikkelingen in Dordrecht

  20 juli 2021

  13 juli - Op 1 juli ’21 heeft het Onderzoekcentrum Drechtsteden een mooi onderzoek gepubliceerd: 'Trends & ontwikkelingen in Dordrecht in Beeld'. Hierin wordt duidelijk hoe het ervoor staat in Dordrecht. Jan Schalk, senior onderzoeker, vertelt: "Het is één van de onderdelen uit het drieluik dat de gemeente heeft opgesteld. Het drieluik geeft een perspectief op de stad, perspectief op financiën en perspectief op organisatie en samenwerking. Voor het perspectief op de stad wil men graag op basis van bestaande informatie trends in beeld brengen voor de volgende thema’s: